Allianz – SP má novú členku predstavenstva

Agata Aniela Przygoda (38) je od júla 2019 novou členkou predstavenstva Allianz – Slovenskej poisťovne a viceprezidentkou rezortu prevádzky a informačných technológií. Vo funkcii nahradila odchádzajúceho Viktora Cingela.


V novej pozícií sa Agata Przygoda chce zamerať najmä na zjednodušovanie procesov a skutočnú orientáciu na klienta, ktorá je podľa nej kľúčom k udržaniu si pozície trhového lídra. „Dôležité je počúvať klienta a reagovať na jeho spätnú väzbu. Aj malé, nepretržité zlepšovanie procesov, môže priniesť veľkú zmenu,“ uviedla A. Przygoda.

Przygoda

Agata Przygoda má 15-ročné skúsenosti v oblasti poisťovníctva a bankovníctva. Do Allianz – SP prešla z centrály skupiny Allianz v Mníchove, kde počas ôsmich rokov pôsobenia vystriedala viacero pozícií a manažovala projekty v oblasti IT a starostlivosti o zákazníka v regióne strednej a východnej Európy. Predtým pracovala v Allianz Polska vo Varšave, kde mala na starosti optimalizáciu procesov. Profesionálnu kariéru začínala v komerčných bankách vo Varšave, odkiaľ prešla do niekdajšej Allianz Bank Polska, kde mala na starosti tvorbu a implementáciu projektov a procesov.

Doktorát z ekonómie získala na Warsaw School of Economics. Na Kozminski University vo Varšave absolvovala štúdium biznis psychológie pre manažérov.

Vyberáme z poistovne.sk

918_nemocnicabory3-redakcia

Najlepšie nemocnice na Slovensku za rok 2023

Tieto nemocnice hodnotia pacienti ako najlepšie.
27.03.2024 | redakčne upravené
Čítať viac o Najlepšie nemocnice na Slovensku za rok 2023
man-with-glasses-driving

10 najlepších autoservisov za rok 2023

Toto sú najlepšie autoservisy na Slovensku. Poznáte ich?
25.03.2024 | redakčne upravené
Čítať viac o 10 najlepších autoservisov za rok 2023
60878

Aké doklady potrebujem pre poisťovňu pri hlásení poistnej udalosti?

Pri rôznych typoch škodových udalostí je potrebné predložiť rôzne typy dokladov. Pozrite si praktický prehľad, aké doklady bude poisťovňa od vás vyžadovať.
22.03.2024 | Katarína Macková
Čítať viac o Aké doklady potrebujem pre poisťovňu pri hlásení poistnej udalosti?

Vyberáme z banky.sk