Labyrint: Útek - priprav sa a bež

Už 18.septembra do kín vstupuje adaptácia celosvetového knižného bestselleru LABYRINT: ÚTEK. Priprav sa, bež, nájdi cestu von inak zomrieš. (PR správa)


Thomas sa prebudí vo výťahu, ktorý ho vyvezie na priestranstvo obklopené vysokými betónovými múrmi. Ocitá na „Placi“ a hneď po príchode ho víta skupina chlapcov, ktorí prežili to isté. Thomas sa nič nepamätá, netuší kto je, kde je a odkiaľ prišiel.

Ani ostatní Placeri nevedia ako a prečo sa na toto mieste dostali. Ale jedno je isté. Každé ráno sa v stene otvára brána do labyrintu, so západom slnka sa zatvára a každých 30 dní na Plac výťahom prichádza nový chlapec.

Thomas zistí, že každý člen skupiny na Placi má svoju rolu, od záhradníčenia, stavebných prác až po elitné členstvo v jednotke bežcov, ktorí mapujú meniaci sa labyrint. Bežci mapujú terén kým sa deň skončí a brány sa zatvoria. V noci sa totiž v chodbách bludiska potulujú hroziví biometrický rmuti.

Thomas je znepokojený faktom, že mu Plac aj labyrint pripadajú povedomé. V jeho snoch a spomienkach sa ukrýva odpoveď, ktorá by mohla byť kľúčom k vyriešenie labyrintu a možno aj sveta mimo neho.

Len najlepší z bežcov môžu nájsť cestu von. Členstvo v tejto elitnej skupine má niekoľko zásad:
  • Nikdy sa nezastavuj
  • Vždy buď v strehu
  • Vráť sa s nádejou
Vo filme uvidíte Dylana O´Briena (Teen Wolf,Stážisti), Kayu Scodelario (Súboj Titánov), Thomasa Brodie-Sangstera (Láska nebeská, Hra o tróny), Willa Poultera (My sme Millerovci).

Vyberáme z poistovne.sk

UNIZA_SF_1080x1080

Kam na výšku? Najžiadanejší vysokoškolský odbor na trhu práce môžeš študovať aj na Slovensku!

Až 3x vyšší dopyt po absolventoch a 100%-ná zamestnanosť. Strojnícka fakulta UNIZA je miestom, kde sa formuje nasledujúca generácia moderných inžinierov, ktorí menia svet. Ak hľadáš životnú istotu, prelomové študijné odbory a technologických lídrov na slovenskom trhu - je to tvoja jasná voľba.
28.03.2024
Čítať viac o Kam na výšku? Najžiadanejší vysokoškolský odbor na trhu práce môžeš študovať aj na Slovensku!

Cez Veľkú noc sa stali kuriózne poistné udalosti

Aj keď tretina Slovákov Veľkú noc neoslavuje, počas Veľkej noci sa poisťovne stretávajú s nezvyčajnými poistnými udalosťami. Prinášame vám výber tých najlepších.
28.03.2024 | redakčne upravené
Čítať viac o Cez Veľkú noc sa stali kuriózne poistné udalosti
918_nemocnicabory3-redakcia

Najlepšie nemocnice na Slovensku za rok 2023

Tieto nemocnice hodnotia pacienti ako najlepšie.
27.03.2024 | redakčne upravené
Čítať viac o Najlepšie nemocnice na Slovensku za rok 2023

Vyberáme z banky.sk